Een jaar geleden begon ik aan deze reis. Bloggen over mijn favoriete onderwerp. Ik begon hieraan om twee redenen. Ik wilde graag iedereen laten delen in de kennis die ik heb opgedaan (ook middels mijn ervaringen) en daarnaast leek het mij goed om dan een jaar later terug te kunnen kijken naar de stappen die je hebt gezet omdat je zo snel vergeet wat je al wel hebt gerealiseerd.

In een jaar die niet alleen bewogen was binnen het bedrijf met alle Corona perikelen maar ook privé door de komst van een kleine jongeman heb ik veel plezier gehad in het maandelijks opschrijven welke stap(pen) we hadden gezet.

Vanuit jullie heb ik enorm veel leuke reacties gekregen over de onderwerpen en ook de ideeën. Ik heb ervan genoten om iedere keer weer te sparren over dit onderwerp dat mij nauw aan het hart gaat. We maken samen de wereld een klein beetje beter, stap voor stap. Dat is mijn overtuiging!

Nu komt de cruciale vraag, ga ik hiermee door? En die wil ik eigenlijk ook aan jullie stellen. Vinden jullie het interessant en willen jullie graag maandelijks op de hoogte worden gehouden van de stappen die zijn gezet en daarmee inzicht krijgen voor je eigen bedrijf? Of heb je genoeg aan het naslagwerk zoals het nu is? Het is nooit klaar, maar wellicht sta je nog aan het begin en wil je daarmee beginnen.

Ik hoor het graag van jullie! Ik heb ervan genoten en wat mij betreft heb ik in elk geval voor het aankomende jaar nog genoeg te vertellen! Ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?