Dit zeggen anderen over mij:

"Je bent een leuke en gezellige trainer. Ook je persoonlijke touch aan onze groep trainers heeft ons in korte tijd verder gebracht. Extreem veel geleerd!"
deelnemer train de trainer onboarding
bij PWC
"Dankzij de trajecten van Hedwig heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt en ben ik nu een communicatief vaardiger persoon en een betere leidinggevende"
deelnemer leiderschapstraject
bij Aalberts IPS
"Leuke, enthousiaste en positieve trainer, die het beste uit mensen naar boven haalt. En hele goede handvatten voor de praktijk"
deelnemer coachingskills
bij BDO
Enthousiast, inspirerend, heerlijke energie, zeer de moeite waard, praktisch en toepasbaar
verschillende deelnemers
nav workshops werkgeluk
"Hedwig is een HR Manager die buiten haar vakkennis op het gebied van Human Resource ook de kennis van de praktijk (werkvloer) eigen maakt. In mijn optiek een HR Manager van vandaag en de toekomst."
samenwerkingspartner
nav projecten
"Je doet het op een enthousiaste en aanstekelijke manier!"
deelnemer persoonlijk leiderschap
bij BDO
"Hedwig is een heel inspirerende spreekster die ook heel goed de groep betrekt in haar verhaal. Aanrader voor volgende edities!"
deelnemer opleiding werkgeluk
bij Saxion

over mij

We leven in een wereld waarbij er steeds meer geautomatiseerd wordt. Organisaties praten high level over FTE en kosten in plaats van mensen. Ik praat liever over hartslagen en toegevoegde waarde van mensen. 

We spenderen nog steeds ondanks dat we hybride werken een groot deel van ons leven op of aan het werk. Dan kunnen we dat maar beter ook leuk maken! 

Onderzoeken genoeg die aangeven dat investeren in werkgeluk onderaan de streep geld oplevert, doe jij met jouw organisatie ook mee? 

Ik ben gespecialiseerd in het terugbrengen van de menselijkheid. Door te kijken naar je hr processen en je leidinggevenden te trainen om de mensen weer echt te zien. Wil jij dit ook? Maak dan een afspraak om te kijken wat ik voor jou kan doen! 

Mail mij op hltrainingadvies@gmail.com en je ontvangt binnen 24 uur een bericht. Of bel of app me op 06-24900404!

Hedwig Lubberding

Mijn naam is Hedwig Lubberding. Ik ben inmiddels een aantal jaren werkzaam in het HR vakgebied en de laatste jaren ook aan het trainen. Tijdens de middelbare school was ik ervan overtuigd dat ik de gastvrijheidsindustrie in wilde. Mede daarom heb ik na de middelbare school de opleiding Hotelschool met succes afgerond in Den Haag. Na mijn opleiding in Hospitality Management heb ik tevens diverse opleidingen gevolgd in het HR vakgebied om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen.

In 2020 ben ik mij gaan specialiseren in de ontwikkeling van medewerkers en heb daarvoor een trainersopleiding gedaan. Op dit moment verdiep ik mij nog verder door een opleiding bij Phoenix Opleidingen te doen over Transactionele Analyse, NLP en Systemisch Werken. Alles om het beste resultaat uit mijzelf, maar ook de groepen waar ik voor sta te halen. Ik geloof in een leven lang leren!

Neem contact op voor een afspraak om vrijblijvend te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen

MAIL: HLTRAININGADVIES@GMAIL.COM TEL:06-24900404 HL TRAINING KVK: 84156880 BTW: NL003921158B94

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?