HL Training en Advies is in eerste instantie opgezet om informatie te delen over de nieuwste ontwikkelingen in de HR wereld. Vanuit mijn eigen ervaring en vanuit mijn perspectief, met name toegespitst op de toepasbaarheid van de diverse ontwikkelingen en implementaties inclusief alle uitdagingen die daarbij horen. Daarna is HL uitgebouwd met het aanbieden van trainingen op maat en interim advies diensten.

Wil je contact met mij om te sparren over de onderwerpen of om je vraag te beantwoorden, vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Of bel of app me op 06-24900404!

Wie is HL persoonlijk?

Mijn naam is Hedwig Lubberding. Ik ben inmiddels een aantal jaren werkzaam in het HR vakgebied. Tijdens de middelbare school was ik ervan overtuigd dat ik de gastvrijheidsindustrie in wilde. Mede daarom heb ik na de middelbare school de opleiding Hotelschool met succes afgerond in Den Haag. Na mijn opleiding in Hospitality Management heb ik tevens diverse opleidingen gevolgd in het HR vakgebied om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. In 2020 ben ik mij gaan specialiseren in de ontwikkeling van medewerkers en heb daarvoor een trainersopleiding gedaan. Op dit moment verdiep ik mij nog verder door een opleiding bij Phoenix Opleidingen te doen over Transactionele Analyse, NLP en Systemisch Werken. Alles om het beste resultaat uit mijzelf, maar ook de groepen waar ik voor sta te halen.

Na iets minder dan een jaar werkzaam te zijn geweest als leidinggevende in de horeca heb ik de overstap gemaakt naar het HR werkveld. Eerst in recruitment en vervolgens naar verschillende organisaties. De organisaties waren altijd gelinkt aan de gastvrijheidsindustrie, eerst een familiehotel, daarna een bedrijf met meerdere restaurants in de top 50 van grootste horeca ondernemingen. In de laatste jaren ben ik werkzaam bij een beursgenoteerde organisatie in de techniekbranche. Daar geef ik leiding aan een HR afdeling en trainingen aan de medewerkers.

In beide branches is het al jaren moeilijk om geschikte medewerkers met de juiste kwaliteiten te vinden. Het is daarom belangrijk om als werkgever onderscheidend te zijn op de markt en ook het beste aan je medewerkers te bieden die al bij je werken. Al mijn eerdere ervaringen als ook de nieuwste inzichten deel ik graag. Want als kennis macht is, dan is kennis delen een grote kracht!

Check mijn LinkedIn profiel voor meer gedetailleerde informatie.