Over HL

HL is opgezet om informatie te delen over de nieuwste ontwikkelingen in de HR wereld. Vanuit mijn eigen ervaring en vanuit mijn perspectief, met name toegespitst op de toepasbaarheid van de diverse ontwikkelingen en implementaties inclusief alle uitdagingen die daarbij horen. HL is momenteel opgebouwd uit twee delen:

  • HL…vertelt: In deze categorie worden blogs geschreven op thema’s binnen de HR thematiek. Dit kunnen korte maar ook verdiepende blogs zijn over diverse onderwerpen.
  • HL…deelt: Hier worden links naar onderzoeken, boekentips of andere informatie gedeeld.

Wie is HL persoonlijk?

Mijn naam is Hedwig Lubberding. Ik ben inmiddels een aantal jaren werkzaam in het HR vakgebied. Tijdens de middelbare school was ik ervan overtuigd dat ik de gastvrijheidsindustrie in wilde. Mede daarom heb ik na de middelbare school de opleiding Hotelschool met succes afgerond in Den Haag. Na mijn opleiding in Hospitality Management heb ik tevens diverse opleidingen gevolgd in het HR vakgebied om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen.

Na iets minder dan een jaar werkzaam te zijn geweest als leidinggevende in de horeca heb ik de overstap gemaakt naar het HR werkveld. Eerst in recruitment en vervolgens naar verschillende organisaties. De organisaties waren altijd gelinkt aan de gastvrijheidsindustrie, eerst een familiehotel, daarna een bedrijf met meerdere restaurants in de top 50 van grootste horeca ondernemingen. In de laatste jaren ben ik werkzaam bij een beursgenoteerde organisatie in de techniekbranche.

In beide branches is het al jaren moeilijk om geschikte medewerkers met de juiste kwaliteiten te vinden. Het is daarom belangrijk om als werkgever onderscheidend te zijn op de markt en ook het beste aan je medewerkers te bieden die al bij je werken. Al mijn eerdere ervaringen als ook de nieuwste inzichten deel ik graag. Want als kennis macht is, dan is kennis delen een grote kracht!

Wil je contact met mij om te sparren over de onderwerpen of om je vraag te beantwoorden, vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Check mijn LinkedIn profiel voor meer gedetailleerde informatie.